O nas

Smo podjetje, ki se že od leta 2009 ukvarja s čiščenjem vseh vrst objektov, predvsem pa poslovnih prostorov. Poslanstvo našega podjetja je kakovostno čiščenje le-teh, saj je v takih prostorih delo prijetnejše in bolj zdravo.

Izvajamo tako redna kot generalna čiščenja, na željo stranke pa tudi urejamo okolico.

Zaradi hitrega načina življenja je v zadnjem času vedno več povpraševanja tudi po čiščenju bivalnih prostorov in mi vam z veseljem pomagamo.

Imamo ustrezno usposobljen kader, ki kakovostno opravlja svoje delo, o čemer pričajo tudi naše zadovoljne stranke, katerim že vrsto let ponujamo naše storitve.

Naš cilj je še naprej dolgoročno sodelovati tako z različnimi podjetji, kot tudi z fizičnimi osebami in veseli nas, ko nas zadovoljne stranke priporočijo svojim prijateljem, znancem ali poslovnim partnerjem. Zaposlene tudi redno osveščamo in učimo, kako odgovorno ravnati s čistili in odpadki, da bi čimbolj varovali okolje.

V prihodnosti želimo postati po vsej Sloveniji, pa tudi v sosednji Italiji, prepoznavno fleksibilno podjetje ter še naprej ohranjati visok nivo storitev čiščenja.

 
 
 

Vizitka

Dolgi Naziv: ČARGO, čistilni servis, d.o.o.
Krajši naziv: ČARGO d.o.o.
Naslov: Cankarjeva ulica 62A, 5000 Nova Gorica
Direktor: Jakob Čargo
Matična številka: 3547345000
Davčna številka: 18053327
Davčni zavezanec: DA
Transakcijski račun: IBAN SI56 6100 0001 7382 068
Pravnoorganizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Datum vpisa subjekta v sodni register: 19.5.2009

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.